Ervaring 

Passie.jpg

Intersnack 

Intersnack heeft mij benaderd voor het introduceren van 2 producten, waarbij de uitdaging vooral zat in de timings. Na het succesvol geintroduceerd te hebben van deze producten heb ik nog enkele maanden meegewerkt op andere projecten zoals een grote activatie en een aantal TVC commercials belegd

VIP DAG: Door specialisatie meer klanten 

Hoe fijn kan het zijn als je in 1 dag leert hoe je makkelijker klanten naar je praktijk trekt? En dat je weet dat je niet meer alles hoeft te doen om te groeien maar dat je juist groeit door keuzes te maken?

Gedurende mijn VIP dag door specialisatie meer klanten begeleid ik je een hele dag intensief (1 op 1) bij het vinden van jouw NICHE en het maken van de juiste keuzes waardoor je direct meer resultaat zult gaan ervaren in je praktijk. 

Na deze dag weet je:

  • Wat jouw ideale NICHE is

  • Wie je ideale klant is

  • Hoe je je ideale klant kan bereiken

  • Hoe je met een sterk verhaal direct mensen aanspreekt. 

  • Hoe je meer klanten kunt trekken naar je praktijk

Ben jij er klaar voor om keuzes te maken en te investeren in jouw onderneming? Ben jij klaar om je praktijk te laten groeien en bloeien op de plek waar jij het beste tot je recht komt?  

"Tijdens mijn VIP dag is het jou gelukt om alles wat in mij zat eruit te halen! Hierdoor kan ik direct goed starten met mijn eigen praktijk! Heel erg bedankt!"

Hanneke, Eigenaresse praktijk Hartwijzer  

"Mijn ervaring met het volgen van een coachingstraject is zo positief dat ik iedereen dezelfde ervaring gun"

Sandra Gorissen 

foto inspiratiesessie.jpeg

GRATIS INSPIRATIESESSIE 

Veel coaches en therapeuten met een eigen praktijk ervaren het als lastig om klanten te vinden en snel met hun praktijk te groeien. Vaak gaat de groei langzaam en is het lastig om de juiste keuzes te maken. Voor coaches en therapeuten die snel meer resultaat willen behalen biedt ik een GRATIS inspiratiesessie aan. 

Gedurende deze telefonische sessie van 30 minuten zoomen we in op jouw praktijk, kijken we waar je pijnpunten zitten en geef ik je een aantal praktische tips waarmee je direct verder kunt! 

Ben jij klaar om verder te groeien en om de eerste stap hiervoor te zetten?

" Super bedankt voor het fijne gesprek en de inzichten! 

Je hebt me in deze korte inspiratiesessie een grote stap verder geholpen!"

Paul Veth

klembord afbeelding.jpg

E- course: Maak een interactief werkboek of e-book! 

Met deze e-course leer ik je stap voor stap hoe je zelf je interactieve werkboek of e-book maakt. 

Deze cursus helpt jou stap voor stap hoe jij zelfstandig een online werkboek of e-book maakt. 

Een online werkboek of e-book kun je inzetten ter promotie, als naslagwerk gedurende een training of workshop, maar natuurlijk ook om jouw klanten door jouw stappenplan te begeleiden als een werkboek. 

Wil jij leren hoe je zelf gemakkelijk een werkboek of e-book kunt maken zodat je tijdens een workshop of training professioneel naslagwerk kunt bieden? Wil jij meer van jezelf laten zien bij je klanten en je zichtbaarheid vergroten met een e-book? 

Meld je dan aan voor mijn e-course. Je krijgt dan een inlogcode voor de Happy Creative Academie waarop je in je eigen tempo de cursus kan volgen.