De werkwijze van Happy Creative


Werkwijze van Happy Creative


Ja Sandra, ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het optimaliseren van mijn marketing. Zodat ik meer rust krijg om echt te gaan ondernemen.

Wat heb je mij te bieden?


Als ik ondernemers hoor praten over nieuwe diensten of producten, over worstelingen met de doelgroep of over hoe ze zichzelf meer zichtbaar kunnen maken, gaan mijn vingers meteen jeuken. In mijn hoofd ga ik bedenken hoe ik als eigenaar van Happy Creative kan helpen. Ik vertel dan graag wat ik allemaal voor je kan betekenen! Van doelgroep bepaling, schrijven van je verhaal, creëren van een uniek aanbod tot het onderzoeken of jouw product of dienst past bij de doelgroep. Daarnaast zit ik boordevol ideeën die automatisch opkomen in gesprekken. Ik zal je ook altijd voorzien van nieuwe ideeën of denkrichtingen.


De klik

Het start voor mij met een klik tussen beide partijen. We pakken onze agenda erbij en maken een afspraak, dit kan zowel telefonisch als persoonlijk. Deze eerste afspraak noem ik een inspiratiesessie. Tijdens deze inspiratiesessie is het voor mij belangrijk jou en je onderneming te leren kennen. Ik verdiep me in jouw vraagstuk en aan de hand hiervan bepaal ik of ik de juiste persoon ben die jou verder kan helpen. Maar dat is niet het enige! De klik is heel belangrijk! Uiteindelijk is het de intentie om samen te werken aan jouw onderneming.


Aanbod

Naar aanleiding van de inspiratiesessie doe ik je een aanbod. Mijn aanbod is op maat gemaakt en geheel afhankelijk van je vraagstuk en doelstelling. Mijn aanbod is altijd vrijblijvend. Wel vind ik het belangrijk dat we daarna nogmaals contact hebben. Dit contact gaat vaak telefonisch. In dit gesprek bespreken we of er al een ontwikkeling heeft plaats gevonden na de inspiratiesessie en we bekijken of je op mijn aanbod in wil gaan.


Aan de slag!

Mochten we beiden het idee hebben dat mijn aanbod past bij jouw doelstelling en een goed gevoel hebben over elkaar, dan gaan we aan de slag! Vanaf hier bied ik jou mijn coaching en kennis aan en gaan we aan de slag met het verder laten groeien van jouw onderneming. We gaan keuzes maken, barrières overwinnen en jouw unieke aanbod / product maken.


En dan?

Na je programma of coaching sessies is het voorbij….. Nee dat zeker niet! Ik blijf in contact met je. In al mijn aanbiedingen geeft ik je nog een coaching sessie na een maand of twee om te kijken hoe het met je gaat en of je nog hulp kunt gebruiken.

Ook daarna vind ik het leuk om met je in contact te blijven en zal ik zeker nog eens van me laten horen.


Heb je een marketingvraagstuk of wil je weten of ik je verder kan helpen met je onderneming. Neem dan vrijblijvend contact met mij op via sandra@happycreative.nl

52 weergaven0 opmerkingen